Klubbfonden

Klubbfonden?

Som ni redan läst tar vi ut en avgift för att bli MX Master-förare, du köper ett startbevis, denna avgift uppgår till 200kr/år för alla utom 50cc förare, för dessa är avgiften 100kr.

..av dessa 100kr/200kr sätts samtliga pengar in i en “fond” som är till för dom medverkande klubbarna i form av stöd vid t.ex. en inställd tävling p.g.a. regn eller annat arrangören/klubben INTE kan råda över (gäller ej för få deltagare), det skulle även kunna vara någon annan händelse som klubbarna tycker är värt pengar ur “klubbfonden”.

På så sätt hoppas vi kunna motverka lite av den ekonomiska skada en inställd tävling medför eller annan händelse.

Klubbarna bestämmer

…ihop med MX Master vart och hur dessa pengar betalas ut efter säsongens slut, kan ju vara flera händelser som förtjänar pengar ur “klubbfonden” eller ingen alls, då ligger pengarna kvar till nästa säsong.

Redovisas öppet

Klubbfonden redovisas öppet här nedanför så man kan följa disponibel summa och vilka pengar som kommer in och hur mycket som betalas ut och till vad.

Fyll i dina föraruppgifter på “Registrering” och skicka iväg så löser vi resten, ditt namn m.m. kommer upp i en lista över förare med betalt startnummer här på hemsidan, glöm inte betala avgiften för startbeviset.

/MX Master

Händelser i klubbfonden

MX Masters samarbetspartners